Oyunu silip yeniden yüklersem hesabım gider mi?

hesabınızı kaybetmemeniz için yapılması gerekenler.

Hesabınızı bir platforma bağladıysanız oyunu silseniz dahi tekrar erişebilirsiniz. Bunun için hesabınızı YuyutoID, Google, Facebook veya Apple hesaplarınızdan birine veya birkaçına bağlamalısınız. Hesap bağlamak cihazınızla ilgili yaşadığınızı herhangi bir sorunda (arıza, kaybolma, hırsızlık vb.) hesabınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Hesap bağlamak, başka bir cihaza taşımak için de ihtiyaç duyacağınız yöntemdir. Aksi durumda hesabınızı kaybedebilir ve tekrar ulaşamayabilirsiniz.

Bu makaleler hesabınızı kaybetmemeniz için yardımcı olacaktır.

İlerlememi Nasıl Kaydedebilirim?

Yuyuto ID Nasıl Bağlanır, Kaldırılır ve Değiştirilir?

Bu cevap sorunuza yardımcı oldu mu?
😞
😐
😁